Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Door een bedrijf (eigenaar van het glasvezelnet) wordt in de straten van uw gemeente glasvezel gelegt. Dit gebeurd in de openbare gemeentelijke grond. In onze gemeente zal de firma Reggefiber zorg dragen voor de aanleg van het netwerk. Dit zal zoals dat vaak gaat gepaard gaan met wat overlast. Het bedrijf Reggefiber zal er alles aan doen deze overlast tot het minumum te beperken.

Als tijdens het leggen van de kabel een mogelijk toekomstig aansluitpunt gepasseerd wordt zal hier middels boring een aftakking naar de voorgevel gemaakt worden. Door gebruik te maken van boring wordt uw tuin of bestrating minimaal aangeroerd.

Bij deelname aan dit glasvezel netwerk zal door een monteur de kabel aan de voorgeven opgegraven worden en uw pand worden binnengebracht. Het is het streven zo veel mogelijk de aansluiting in de meterkast binnen te brengen, maar afwijken door de kabel elders het pand in te brengen is in overleg mogelijk.

In uw meterkast (of elders) zal een modem geplaatst worden. Het modem wordt door de monteur gecontroleerd op werking en zal werkend opgeleverd worden. Daarna is het afhankelijk van de providerkeuze welke randapparatuur er geinstaleerd dienen te worden en hoe deze bekabeld worden.

Natuurlijk kunt u ongeacht uw providerkeuze altijd een beroep op ons doen om de aansluitingen binnens huis te installeren en in te stellen.

 

Nieuws

 • Service en Afhaalpunt
  Informatie opening tijdens de Lockdown
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 17:00
  vrij van 13:00 - 17:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier