Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Uw wasmachine of wasdroger kapot?

Heeft een van uw apparaten zoals de wasmachine, wasdroger, koelkast, diepvries, vaatwasser, magnetron etc.. het begeven? Erg vervelend, maar vanaf nu kunt u bij ons terug vallen op een perfecte service.

Omdat wij ons zelf gespecialiseerd hebben op het gebied van bruingoed en klein huishoudelijke producten vonden wij dat op het gebied van het witgoed deze specialisatie zeker zo goed moest worden. Aangezien het onmogelijk is om een goede bruingoed monteur te zijn en daarnaast ook echt alles af te weten van het witgoed hebben wij er voor gekozen om hier een specialist voor in te schakelen welke niets anders doet dan witgoed reparatie. Hierdoor en door het intensief volgen van vele cursusen welke fabrikanten geven is hij op de hoogte van de laatste technieken en de codes welke machines geven wanneer er een defect is.

Vooral dit laatste is voor u belangrijk omdat hiermee de snelheid van reparatie een stuk hoger komt te liggen wat weer betekend dat u sneller met uw werkzaamheden verder kunt gaan.

Mocht het toch tegen zitten en kan een reparatie niet snel uitgevoerd worden dan kunt u in overleg gebruik maken van een van onze leen machines.

U kunt uw storingen op een aantal manieren doorgeven:

U belt ons
om uw storing door te geven 0495-631257 wanneer het druk is in de winkel wordt u met ons antwoordapparaat verbonden. Spreek gerust uw boodschap in, wij bellen u dan terug. Ook in de avonduren en weekenden worden deze boodschappen regelmatig beluisterd.

U vult het formulier op deze website in
Klik hier om naar het formulier te gaan.

U komt langs in onze winkel.
Klik voor onze openingstijden en adresgegevens hier

 

Nieuws

 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 18:00
  vrij van 13:00 - 20:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier