Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Wij proberen de informatie op deze site zo goed als we kunnen actueel te houden. Omdat wij voor een deel gebruik maken van informatie verkregen van derde kunnen er aan de inhoud van deze website geen rechten ontleend worden. Prijzen welke op de website worden getoond, of deze nou op de website zelf staan of in een actiefolder zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Afbeeldingen op deze website zijn deels slechts als illustratie bedoeld,daarom kunnen kleuren en modellen afwijken van het origineel.

Het uitvoeren van instellingen op uw apparatuur geschied geheel op eigen risico. Het gebruik van evt. software op deze website is geheel voor eigen risico.

Het downloaden van bestanden vanaf onze website is mogelijk gemaakt, wij adviseren u echter steeds gebruik te maken van een deugdelijke virusscanner. Op gevolgen direct danwel indirect van het downloaden van bestanden vanaf deze website kunnen niet op ons verhaald worden.

Alle aanwezige afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden. Logo's van diverse merken mogen zonder toestemming van de eigenaar niet overgenomen worden.

 

 

Nieuws

 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 18:00
  vrij van 13:00 - 20:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier