Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Bent u op zoek naar een nieuwe Oled tv , Qled tv , Led Backlight LCD tv of een BlueRay speler?

Wil u daarnaast nog eens een zeer goede service en betrouwbaar advies?

Het internet staat boordevol met apparaten welke het mogelijk maken om in uw eigen vertrouwde omgeving te genieten van beeld en geluid. Het aanbod is zo ruim dat we ons kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben voor u al een voorselectie gedaan in de vorm van ons assortiment. Wij kijken daarbij niet alleen naar de betrouwbaarheid van een product, maar ook naar de service die de fabrikant daar op bied. Liever hebben we dat de door u aangeschafte apperatuur nooit kapot zal gaan, maar als dit dan toch gebeurt willen wij u cordaat helpen. Een betrouwbare fabrikant is dan een pré.

Uit de vele mogelijkheden is het belangrijk dat u het juiste product aangeboden krijgt dat helemaal aansluit op uw situatie. Vele factoren zijn hier van belang waaronder de kijkafstand, plaats van de apparatuur, compatabiliteit met reeds aanwezige randapparatuur enz...

U kunt op deze site al veel informatie vinden welke u kunnen helpen een goede keuze te maken. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel waar veel apparaten ook nog eens voor u opgesteld staan. Pas dan is de beleving van het design compleet. Het is mogelijk een combinatie van apparaten in een proefopstelling te plaatsen wat een complete beleving mogelijk maakt. U kunt deze wens tijdens ons advies kenbaar maken aan de verkoper.

 
Merken welke wij o.a kunnen leveren zijn:
 
Sony Philips
LG Panasonic
Samsung  
JVC  
Nokia  
     
       
       
       

 

Nieuws

 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 18:00
  vrij van 13:00 - 20:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier