Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Muurbeugels en wandmontage

Na aanschaf van een mooie LCD of Plasma TV is het genieten geblazen van uw nieuwe aanschaf. Maar hoe gaat u dat doen, we bedoelen hoe wordt uw nieuwe TV geplaatst? Gaat u deze op een bijgeleverde voet op een kast of zelfs in een kast plaatsen, of kiest u er toch voor om het toestel als een levend schilderij aan de muur te hangen? Hoe u het ook wil gaan doen we nemen aan dat u het verantwoord wil doen en zo mooi mogelijk, in dat geval komen we al heel snel uit bij muurbeugels van het merk Vogels. Deze fabrikant leverd al jaren mooie en vooral duurzame oplossingen voor het ophangen van uw TV. Was het met de (oude) tv toestellen een kwestie van zwaar en super degelijk i.v.m. het gewicht en formaat van het toestel, tegenwoordig moet het zo plat mogelijk en toch super degelijk. Als u een LED tv aan de muur wil hangen is het natuurlijk niet zo fraai wanneer de beugel waaraan hij komt te hangen 10 keer zo dik is als de TV zelf. U kijkt achter de TV door tegen de beugel aan en de kabels welke de diverse randapparatuur aansluit op uw TV. Hiervoor heeft Vogels mooie platte beugels ontwikkeld welke het mogelijk  maken uw TV plat tegen de muur te monteren en toch uitklapbaar te maken om zo het meeste kijkgenot te kunnen verschaffen.

Maar dan hangt daar uw TV aan de muur, mooi vrij, het lijkt wel of hij zwevend gemonteerd is. Nu hebben we echter een probleem, hoe sluiten we hem aan zonder dat we een verzameling kabels in het zicht krijgen? Hiervoor zijn een aantal manieren beschikbaar waarvan de mooiste wel vooraf voorzien moet zijn in de muur. Natuurlijk gaat niet iedereen bij de aanschaf zijn huis verbouwen en moeten we het doen met een bestaande situatie waarvan inbouw geen spraken kan zijn. Hier zijn we aangewezen op de diverse systemen welke er beschikbaar zijn om een goot te maken waarin alle kabels komen en welke strak onder het toestel geplaatst wordt. Dergelijke systemen zijn in zoveel kleuren en uitvoeringen beschikbaar dat er eigenlijk voor elk interieur wel iets passends te maken is.

In overleg met u kunnen wij uw TV voor u ophangen op bijna iedere gewenste plaats. Gaat u nu toch verbouwen en bent u van plan over een paar jaar een nieuwe TV aan te schaffen, neem dan contact met ons op voor tips waarvan u later erg veel plezier en wooncomfort kunt hebben.

 

Nieuws

 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 18:00
  vrij van 13:00 - 20:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier