Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Iedereen heeft het over glasvezel, maar wat kan ik nier nu allemaal mee, en vooral wat betekend dat voor mijn huidige apparatuur?

Glasvezel en uw TV
Glasvezel
bied u een verbetering ten opzichte van uw huidige kabel (internet) aansluiting. Iedereen is inmiddels wel bekend met de voordelen van HD TV uitzendingen, haarscherp beeld met daarbij een aangenaam geluid. Omdat de techniek niet stil staat kunnen we inmiddels op een groot scherm van dichtbij toch van zeer scherp beeld genieten. Maar de techniek gaat verder, het 3D tijdperk is aangebroken. Dat betekend dat de capaciteit van uw CAI of internetverbinding het niet meer bij kan houden. Met glasvezel is dat geen enkel probleem en zijn verdere uitbreidingen en technieken nog voor jaren mogelijk zonder problemen te veroorzaken.

Nu zijn de mogelijkheden vrij beperkt tot het kijken van TV, luisten naar radio en surfen op internet. Glasvezel breid deze mogelijkheden flink uit.

Zorg op afstand.
Naar de dokter voor een consult? Daarvoor hoeft u straks de deur niet uit. Een uitstekende beeldverbinding zorgt voor persoonlijk contact. Tegelijkertijd meet een sensor op uw vinger uw bloedwaardes die direct worden doorgestuurd en geanalyseerd door het lab. Science fiction? Nee hoor, het gebeurt al!

Thuiswerken.
Vergaderen doet u voortaan thuis achter uw tv via een HD-camera, met collega’s uit het hele land of misschien wel uit de hele wereld. Zware bestanden als rapporten, presentaties of bouwtekeningen ontvangt of verstuurt u binnen seconden. Zo bent u vaker thuis en staat u minder in de file.

Gamen op volle snelheid.
Met glasvezel ben je andere online gamers net even te slim af. Want je verbinding is sneller en stabieler. Ook prettig: een lagg-vrije verbinding waardoor je spel nooit hapert, je nooit beelden hoeft te bufferen en je op een stabiele verbinding kunt rekenen. Hoeveel mensen er ook online zijn in de buurt.

Communiceren via b.v.b. Skype.
Chatten op een klein schermpje of schokkerige beelden van Skype zijn verleden tijd. Dankzij glasvezel zie je elkaar beeldvullend in HD-kwaliteit. Alsof je tegenover elkaar zit aan tafel! Perfect voor beeldbellen via de tv, maar net zo goed voor vriendinnen die willen bijkletsen of voor oma die de kinderen weer eens wil zien.

Uw eigen buurtomroep.
De lokale voetbalwedstrijden op tv? Het nieuws bij u uit de straat? Of de Zondagse kerkdienst? In plaatsen waar glasvezel ligt, ontstaan dit soort initiatieven bijna vanzelf.
 

 

Nieuws

 • Service en Afhaalpunt
  Informatie opening tijdens de Lockdown
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 17:00
  vrij van 13:00 - 17:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier