Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

 

Uw opnames delen met....U zelf?

Dit zal bij schotelbezitters in het bezit van een PVR (ontvanger met opname mogelijkheid) zeker regelmatig voorkomen. U heeft een leuk programma of film opgenomen, maar nu staat deze op de Harddisk van uw ontvanger in de woonkamer en u heeft eigenlijk wel zin deze opname te gaan kijken in een andere ruimte b.v.b. de slaapkamer of hobby ruimte. Nou zou u de ontvanger met de opname onder de arm kunnen nemen, maar dit is in de praktijk niet te doen.

De Rebox ontvangers zijn dan ook voor u DE oplossing. U koppelt uw ontvanger aan een NAS (Network Attached Storage) en dat doet u ook met de ontvanger die op de slaapkamer staat en die van de hobby ruimte. U neemt nu uw favoriete programma op de NAS op en maakt het hiermee mogelijk deze elders te bekijken.

Hoe werkt het?

De Rebox ontvangers hebben een RJ45 aansluiting (LAN aansluiting) waarmee deze ontvangers op uw bestaande netwerk aangesloten kunnen worden. Door het plaatsen van een NAS in het zelfde netwerk is het mogelijk de ontvangers zo te configureren dat deze de opnames op de NAS

plaatsen. Op deze manier slaat u de opnames centraal op waardoor u met de andere Rebox ontvangers deze opnames ook kunt bereiken en afspelen.

 

De Rebox RE-4200HD PVR en de RE-8500HD PVR hebben geen interne Harddisk en zijn hierdoor gunstiger geprijsd. De kosten die u met deze ontvangers bespaard op het RE-8500HD PVR model met interne Harddisk kunt u investeren in een NAS. De voordelen zullen u duidelijk zijn, u bent erg flexibel met opnemen en weergeven van opnames.

 

Nieuws

 • Service en Afhaalpunt
  Informatie opening tijdens de Lockdown
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 17:00
  vrij van 13:00 - 17:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier