Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Serviceplan 5 jaar lang zonder zorgen genieten van uw aankoop

Van uw kostbare aankoop wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten, ook na de fabrieksgarantie periode. Helaas zijn onverwachte defecten nooit helemaal uit te sluiten. Hiervoor is er het Serviceplan, een mogelijkheid om de garantie te verlengen tot en met 5 jaar. Deze extra zekerheid biedt u jarenlang gebruiksgemak zonder onvoorziene kosten.

Het serviceplan in het kort:

5 jaar lang zonder zorgen genieten van uw aankoop
Kostenloze reparatie bij een storing; u betaald geen materiaal-, loon- en voorrijkosten
Geen eigen risico, tot op de laatste dag van de garantieperiode
Kostenloze vervanging van uw apparaat bij een onherstelbaar defect
Reparatie door erkende en gecertificeerde monteurs

Hoe sluit ik het serviceplan af?
U kunt deze direct bij de aankoop van het apparaat afsluiten bij uw vakhandelaar welke is aangesloten bij ElectronicPartner Nederland B.V. Samen met uw verkoopadviseur vult u het inschrijfformulier in dat vervolgens via uw vakhandelaar wordt verwerkt op het hoofdkantoor van ElectronicPartner. Binnen 5 á 10 werkdagen ontvangt u via de post het Serviceplancertificaat.

Indien u niet direct bij aankoop een Serviceplan heeft afgesloten, hoeft u zich geen zorgen te maken. u kunt namelijk tot 30 dagen na aankoop alsnog gebruik maken van het Serviceplan, door het inschrijfformulier in de winkel in te vullen en de premie te voldoen.

Wat te doen als mijn apparaat een storing heeft?
Neem altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing van het apparaat door. in veel gevallen staan er in de gebruiksaanwijzing handige tips om eventuele storingen te verhelpen.

indien de storing niet beschreven staat, kunt u in eerste instantie contact opnemen met de winkel waar u het apparaat heeft gekocht. De winkel inventariseert samen met u het probleem. Valt de storing binnen de geldende voorwaarden dan wordt er een afspraak met u gemaakt om het apparaat te laten repareren. Uw apparaat wordt gerepareerd door een eigen technische dienst of door een geautoriseerd servicecentrum. Al deze monteurs hebben ruime ervaring op het gebied van uw apparaat. Mocht het apparaat niet meer te repareren zijn of de reparatiekosten meer dan 70% van de nieuwwaarde van een gelijkwaardig apparaat bedragen, dan wordt het apparaat kosteloos vervangen door een technisch gelijkwaardig product.

Klik hier voor de voorwaarden van het Serviceplan

 

Nieuws

 • Inschrijf avonden Glasvezel buitenaf
  Wij staan de komende weken op...
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Zenderaanpassingen
  Symboolrate wordt....
  Lees meer >>

Openingstijden

Openingstijden van de winkel:
ma t/m do van 13:00 - 18:00
vrij van 13:00 - 21:00
za van 09:00 - 16:00


Tel.: 0495 - 631257

Storingen melden

Ons verzorgingsgebied

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen 
  spoedig weer hier